Jump to content

  • Log In with Google Sign In
  • Create Account

Photo

left4dead2.gex has stopped working..

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
28 replies to this topic

#1
Chuck

Chuck

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • 0 thanks
Yeah just did a fresh install of everything, updated to latest version and have standalone patch 5.1. I'm running Windows 7 x64 build 7601....everytime I startup from desktop it immediately crashes saying "left4dead2.gex has stopped working" and I exit out...

#2
GaNi

GaNi

    0xFFFF

  • Administrators
  • 1,868 posts
  • 508 thanks
  • LocationArea 51
Use the updated "2.1.0.3 - 2.1.0.4 V2" update. there was a bug in the previous update installer.

Do not PM me for support!


#3
L4D2_User

L4D2_User

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • 0 thanks

Use the updated "2.1.0.3 - 2.1.0.4 V2" update. there was a bug in the previous update installer.

I am still having a same problem, I installed v2 you said but no change. always crash to desktop with message.

#4
GaNi

GaNi

    0xFFFF

  • Administrators
  • 1,868 posts
  • 508 thanks
  • LocationArea 51

I am still having a same problem, I installed v2 you said but no change. always crash to desktop with message.


Install Standalone Patch without "Dynamic Executable"(De-Select it).

Do not PM me for support!


#5
L4D2_User

L4D2_User

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • 0 thanks

Install Standalone Patch without "Dynamic Executable"(De-Select it).

Now it says failed to load the client DLL:
The system cannot find the file specified.

#6
GaNi

GaNi

    0xFFFF

  • Administrators
  • 1,868 posts
  • 508 thanks
  • LocationArea 51
Install 2.1.0.3 - 2.1.0.4 V2, Standalone Patch 5.1 without Dynamic executable. Please do not use 3rd party patches or tools, this might interfere with the game integrity.

Do not PM me for support!


#7
L4D2_User

L4D2_User

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • 0 thanks

Install 2.1.0.3 - 2.1.0.4 V2, Standalone Patch 5.1 without Dynamic executable. Please do not use 3rd party patches or tools, this might interfere with the game integrity.


OK let me try that, also i am getting this error.
http://imgur.com/bAPcz

Edited by L4D2_User, 29 May 2012 - 04:09 PM.


#8
L4D2_User

L4D2_User

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • 0 thanks
OK now so far I ve installed 2.1.0.3 - 2.1.0.4 v2, then standalone patch 5.1 without dynamic executable, but error is still there.

This is freshly installed game v2.0.2.7
Used master update 3+ gb one,
then two incremental ones, v2 yes,
standalone 5.1

but error is still there.

#9
GaNi

GaNi

    0xFFFF

  • Administrators
  • 1,868 posts
  • 508 thanks
  • LocationArea 51
Message me your TeamViewer credentials.

Do not PM me for support!


#10
Masterus

Masterus

    Member

  • Privileged Members
  • 11 posts
  • 2 thanks
What antivirus do you have?

Edited by Masterus, 29 May 2012 - 08:13 PM.


#11
Slavedriver

Slavedriver

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • 0 thanks
Used to have this error but now my L4D2 just crashes to desktop on the loading screen after the video with left4dead2.exe has stopped working...etc.

#12
ASIOR

ASIOR

    Moderators

  • Moderators
  • 542 posts
  • 55 thanks

Used to have this error but now my L4D2 just crashes to desktop on the loading screen after the video with left4dead2.exe has stopped working...etc.

PM to me whith your TeamViewer credentials

Edited by ASIOR, 29 May 2012 - 09:02 PM.

gxasior.png

76561198029161303.png


#13
Slavedriver

Slavedriver

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • 0 thanks

PM to me whith your TV credentials


I don't know how, it's an internet issue cause I turned off the internet and it works.

Edited by Slavedriver, 29 May 2012 - 09:01 PM.


#14
Masterus

Masterus

    Member

  • Privileged Members
  • 11 posts
  • 2 thanks
What antivirus do you have?

#15
Slavedriver

Slavedriver

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • 0 thanks

What antivirus do you have?


Dont use a antivirus or a firewall. One thing I can play the game with steam open; can connect to servers although the left4dead2.gex has stopped working pops up in the background.

Edited by Slavedriver, 29 May 2012 - 10:48 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: Answered

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Hello Guest, Please Login or Register to use the complete Community Board's Features.